Vil du bo i et kunstverk?

Ansnes har et eksklusivt samarbeid med den svenske stjernearkitekten Pål Ross. Sammen med Ross Arkitekter kan vi få tegnet, prosjektert og bygget din unike Ross Villa hus i Norge.

Pål Ross er en av Sveriges mest kjente arkitekter, og har blant annet tegnet hus for Mikael Persbrandt og andre kjente, svenske personligheter. Han sto bak ”Sveriges vakreste villa 2009” og ble belønnet med byggeskikkprisen i Sverige 2010. Ross sin arkitektur kjennetegnes av blandingen av det ultra moderne og det ultra klassiske, i harmonisk samspill med naturen. Ross har derfor blitt et begrep i Sverige.

Pål Ross har jobbet som arkitekt siden 1996 og hans hus kan blant annet beundres i Stockholms mest eksklusive strøk. Ross er kjent for sine tidløse og unike stil, ofte preget av myke former.

– For meg er arkitektur en blanding av kunst, funksjon og harmoni. Vi tilstreber en dialog mellom den valgte villaen og tomten den skal bygges på, for på best mulig måte å skape en beskyttende ramme for mennesket i naturen. Samtidig er det svært viktig at tomten og området rundt berikes av den nye bygningen, sier Pål Ross.

Det er mange utfordringene ved å bygge et avansert og spesielt arkitekttegnet hus. Blant annet er kravene til presisjon store, og det må gjerne lages avanserte detaljer og krevende håndverksmessige løsninger.

Pål Ross har uttalt at Ansnes er det eneste firmaet i Norge han mener kan bygge hans spesielle hus.

– Ansnes er den eneste byggmesteren vi mener kan oppføre vår arkitektur i Norge. Ansnes Gruppen har erfaring fra noen av de mest innviklete prosjektene som er sett i dette landet, noe som gjør oss sikre på at Ross Villaer blir bygget i tråd med våre høye standardkrav.

Ivar Rune Ansnes, grunnlegger av Ansnes AS, har studert flere av boligene Pål Ross har tegnet og som er oppført i Sverige, og er imponert over det han har sett.

– Jeg har ikke sett noe lignende i Norge. Med Ross Villaer har vi funnet et sjeldent spennende konsept. Her stilles det høye krav ned til minste detalj både når det gjelder miljø, beliggenhet og byggeteknikk. Vi har lang erfaring med å bygge krevende bygg, og har kontroll på alle funksjoner fra prosjektering og grunnarbeid til bygging av baderom og installasjon av avansert teknologi i hele boligen. Ikke minst kan vi lede slike avanserte prosjekter. Derfor passer Ansnes og Ross perfekt sammen, sier Ivar Rune Ansnes.

Ønsker du å være blant de første i Norge til å bo i en unik Ross Villa? Kontakt Ivar Rune Ansnesfor et personlig møte for å snakke om dine behov og hvordan Ansnes kan oppfylle din boligdrøm.

Welcome to Live in a Work of Art ®

Se et utvalg Ross-villaer her.