Vi fører stolte byggetradisjoner videre

Akershus Festning - Ansnes

Ansnes Entreprenør har byggmestre, tømrere og prosjektledere med solid fagkompetanse – og de beste forutsetninger for å hjelpe deg med ditt prosjekt. Gjennom 25 år har vi stått for oppføring av mange avanserte nybygg og arbeidet med restaurering av gamle hus.

Ansnes Entreprenør har utført oppdrag for Oslo kommune, Byantikvaren i Oslo og Riksantikvaren. Vi bygde det nye kirkespiret på Bryn kirke i Bærum, og rehabiliterte Gamle Vettre skole i Asker. Her laget vi syv moderne leiligheter i den gamle skolebygningen.

Gamle teknikker og skikkelig håndverk

Våre håndverkere har erfaring med gamle trekonstruksjoner og behersker flere gamle håndverksteknikker, deriblant lafting. Vi har vært engasjert i rehabiliteringen av Ekeberg Hovedgård for Oslo kommune, og i 2005 ble vi tildelt Kulturvernprisen fra Fortidsminneforeningen for restaureringen av nesten 200 år gamle Sofienlund på Skøyen i Oslo,.

Moderne hus – fra tegning til nøkkelen i døra
Ansnes Entreprenør har nylig innledet et samarbeid med Ross Arkitekter i Sverige som gjør oss til eneleverandør av unike, arkitekttegnede Ross Villaer i Norge. Dette er krevende hus å bygge, men fordi vi har riktig erfaring og alle funksjoner under samme tak, kan vi gjøre det med den høye kvaliteten som forventes. Vi har også utviklet vår egen serie med norske design-hus, som vi leverer nøkkelferdig.

Håndverkerne fra Ansnes Entreprenør er erfarne, ryddige og hyggelige å samarbeide med. Vanskelige oppdrag ser vi på som en ekstra utfordring.

Velkommen som kunde hos oss – vi legger lista høyt!