Detaljorientert og praktisk anlagt?

Entrepenør - Ansnes

Hos Ansnes Entreprenør er ikke to oppdrag like. Laget vårt består av omkring 35 medarbeidere som hver dag gleder seg over å skape flotte byggverk og gode løsninger. Vi er stolte over at det vi bygger kan vare i generasjoner.

Vi har restaurert kirketårn og -bygninger andre har gitt opp, vi bygger Norges vakreste og mest påkostede eneboliger og lager moderne tilpasninger til eldre hus.

Listen er lang, og lista er høy.

Er du en av oss?

I og med at vi jobber for noen av Norges mest krevende kunder, må våre ansatte stille høye krav til seg selv og setter sin ære i å gjøre en grundig jobb.

Til gjengjeld kan vi tilby et miljø med svært erfarne og flinke medarbeidere som blir inspirert av jevnlige kurs og opplæringsprogrammer, og givende samarbeid med de andre fagområdene i Ansnes Gruppen.
Ansnes Entreprenør er som en familie. Vi er opptatt av å være en god og trygg arbeidsplass, og ønsker å gi våre ansatte nye utfordringer og la dem få utvikle seg løpende. Derfor har vi for eksempel fått flere eksperter på lafting, som hos mange har vært en glemt spesialitet. Vi har også hatt ansatte med i NM for håndverkerlærlinger.

Sporty og sosialt

Hos Ansnes Entreprenør har vi et svært godt sosialt miljø. Sammen drar vi på skihelger, seilturer, hytteturer og toppturer – og vi løper Holmenkollstafetten.

Flere av våre ansatte trener med Asker Fotball, som Ansnes er hovedsponsor for. Alt dette holder oss friske, bygger vennskap og et godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt med oss

Ansnes Entreprenør AS ser alltid etter dyktige fagarbeidere, og vi vil gjerne høre fra deg hvis du tror du kan passe inn i laget vårt. Send din CV til tømrermester Ivar Rune Ansnes, eller ring meg på 900 22 360.